Gå til indhold

Rejseklar - Udenrigsministeriets app

Hvem Udenrigsministeriet

I app'en har vi samlet alt hvad du skal vide om sikkerhed på din rejse.

Danskerlisten

I app'en kan du tilmelde dig Danskerlisten. Danskerlisten giver Udenrigsministeriet bedre mulighed for at sende vigtige informationer om, hvordan den registrerede bør forholde sig, hvis der opstår en alvorlig krise i det land, hvor den registrerede befinder sig. Det kan være større naturkatastrofer, politiske uroligheder eller terrorangreb. Tilmelding til Danskerlisten er frivillig men anbefales både for rejsende og fastboende i udlandet. Krisesituationer kan opstå i alle lande. Tilmelding til Danskerlisten anbefales både når man rejser i Europa og længere væk.

Tilmeld dig - for din sikkerheds skyld!

Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne her på siden.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne og afgør, om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du undersøger de aktuelle, lokale regler og retningslinjer, inden du rejser.

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på hjemmesiden.