Gå til indhold

The Trade Council

Velkommen til the Trade Council hos Danmarks ambassade i Island. The Trade Council rådgiver danske virksomheder med henblik på at fremme den danske eksport til Island og for at styrke investeringsaktiviteterne mellem Danmark og Island. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning om det islandske marked.

The Trade Council i Island hjælper danske virksomheder med at komme ind på det islandske marked. Vores globale tilstedeværelse, politiske viden og internationale netværk gør os til en stærk partner for danske virksomheder.

Vi står til rådighed for gratis, uforpligtende drøftelser om eksportmulighederne i Island. Den danske ambassade i Island tilbyder desuden udvidet eksportrådgivning til virksomheder mod betaling. Se priser for eksportrådgivning her.

Ambassaden arbejder primært inden for følgende sektorer: Energi (herunder vind, offshore, ptx mm), sundhed, digitalisering og sikkerhed. Har du brug for hjælp inden for andre sektorer, står vi også gerne til rådighed for det.

The Trade Council tilbyder danske virksomheder en række ydelser, såsom:

  • Eksportstrategier med udgangspunkt i virksomhedens ressourcer og målsætninger
  • Markedsanalyser - herunder pris-, produkt-, konkurrent- og distributionsanalyser
  • Overvågning af lovgivning og politiske processer samt retssager
  • Myndighedskontakt - også på højeste niveau!
  • Identificering af distributører, agenter, partnere mv.
  • Besøgsprogrammer for virksomhedsbesøg samt mødebistand
  • Afholdelse af aktiviteter, der skaber opmærksomhed om danske løsninger, målrettet offentlige beslutningstagere, medier, mv.
  • Udleje af residensen til business/netværks-arrangementer

Sektorer

Ambassaden arbejder primært indenfor sektorerne energi, sundhed, digitalisering og sikkerhed. Du kan desuden læse meget mere om hvert enkelt område via nedenstående links.

 

For mere information

The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt kl. 9:00-15:00.

Handelschef  Adam Grønholm 

Tlf. +354 888 4116

E-mail: [email protected]

Ved dennes fravær kontakt: [email protected]